társasjáték

Társasozzunk családban, baráti körben!

Egy új világ nyílik meg előttünk, ha belemélyedünk a társasjátékok világába. Egyik ismerősöm szerint, ez az egyetlen dolog, ami teljesen kikapcsolja az agyát, ilyenkor nem gondol a munkahelyi gondokra, feladatokra. Sőt, még legalább egy fél napig munka közben is a stratégiai társasokon jár az esze, hogyan tudta volna jobban megoldani az adott feladatot.

Szerencsére ma már óriási társasjáték kínálatból választhatunk, és az is nagyon jó hír, hogy igen sok családban rendszeres, akár napi időtöltést is jelent a gyerekekkel való társasjátékozás. Az ilyen családokban felnövő gyerekek is előszeretettel játszanak majd nagyobb és felnőtt korukban is, akkor már stratégiai vagy party társasokkal. A társasjátékokhoz igen könnyű hozzájutni, nézzünk körül az interneten! A hagyományos, bármely játéküzletben megtalálható társasokon túl, sokkal komolyabb és kidolgozottabb játékokhoz is hozzájuthatunk, ha szétnézünk a társasjáték webáruházakban. Persze ezekben az internetes üzletekben elérhetők a régi idők kedvenc játékai is, mint a Gazdálkodj okosan! vagy a Catan telepesei nevű társasjáték is.

Az újabb társasoknak hatalmas előnye az a fajta magas minőségű kidolgozottság (fából készült bábuk), megtervezettség (gyönyörű grafikával ellátott térképek), mely igazi élménnyé varázsolja a társasjátékozást, legyen az családi körben vagy tágabb, baráti, ismerősi körben játszott játék!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.