Webáruház kategória bejegyzései

car

Már autóalkatrészeket is vehetünk webáruházból!

Autóalkatrészt webáruházból? Ugye Önnek is furcsán hangzik ez a kérdés? Pedig ma már az emberek egyre több mindent online, webáruházakból szereznek be, miért ne az autóalkatrészek esnének ki ez alól? Az autóalkatrészek beszerzése annyiban speciális, hogy ezeket legtöbbször nem magánemberek, hanem elsősorban szervizek, autószerelő műhelyek szakemberei szerzik be, és szerelik be az autókba, persze aki ért az autószereléshez, magánemberként is rendelhet webáruházból. Folytatás

szupinált gyerekcipő

Gyerekcipőt a Lurkó Cipőtől!

A gyerekek részére szánt cipőknél nagyon fontos a minőség, és az, hogy a cipőnek legyen kérge, amely tartja a lábat, a bokát. Emellett sok gyermeknek befelé dől a bokája, amit közülük sokan kinőnek idővel, ám néhányan nem. Nekik fontos, hogy a gyerekcipő szupinált legyen, vagyis a sarokrésznél megerősített kéreg-részt tartalmazzon.

A Lurkó Gyerekcipő Webáruház éppen az ilyen speciális, szupinált gyerek cipőkre specializálódott, hiszen náluk mindennél fontosabb a gyerekek lábának egészsége. A gyerekkorban hordott cipők milyensége, minősége azért is nagyon fontos, mert kihatással van a gyermek későbbi tartására, a járására, gerincproblémáinak elkerülésére. Természetesen nem minden gyermek lába igényli a speciális cipők hordását, a lurkocipo.hu számukra is kínál kiváló minőségű gyermekcipőket. A webáruház igencsak felhasználóbarát, és külön figyelmeztetik a szülőket, a vásárlókat arra, hogy ne méret alapján válasszanak gyermekük részére lábbelit, hanem mérjék le a kisgyermekek talphosszát, és vessék azt össze a honlapjukon feltüntetett cipők belső talphosszával, így biztosan nem lesz kicsi vagy nagy a megrendelt cipő. A Lurkó Gyerekcipő Webáruház olyan jó minőségű, márkás cipőket forgalmaz, mint a D.D.Step, Asso, Maus Tanoda, Florens, Dr.Punto, stb.